sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

Suomenlinnan kesäretki 2008

Muutama kuva, Suomenlinnan scifistisestä kesäretkestä, joka oli toista kertaa (ekaa kertaa suunnitellusti) yhdistetty Risingin Suokki-miitin kanssa.
Kivaa oli. Pupujen maailmanvalloituksen tiedustelujoukot hyökkäsivät yllättäen paikalle. Hiltunen ehti joukkoineen suunnitella uudenlaisen elokuvaversion Sormusten herrasta ja loppumattoman väsytystaistelun päätteeksi shakkimatsikin ratkesi. Sukuelinten keskinäisistä vaihtospimuksista ei tahtonut tulla mitään, mutta aihetta jatkettaneen Finnconissa 2009 ihan paneelin voimin. Parin henkilön kanssa en harmikseni ehtinyt jutella, kun juutuin liian pitkäksi lepotuoliini. Lepotuoleista puheenollen, Veikon ja Markun kanssa käynnistyi huikea kilpavarustelu. Markku vei vielä voiton muhkean eväslaukkunsa ansiosta, Veikon vahvuutena oli mahtava jäävarasto. Mutta ensivuonna järjestän jotain vielä mullistavampaa. Hmm... mitähän riippumatto-kantajien vuokraus maksaa? Aleksille kiitos nimipäivätikkarista, ai että se herätti miellyttävästi kateutta.
Taisin saada pienen auringonpistoksen, alkoi niin pahasti heikottaa iltasella. Juu, tosi on. Heikotuksen syy tuli taivaalta, ei tölkistä. Tällaisten punapartaisten pisamanaamojen ei pitäisi hillua koko pävää auringossa, ei etenkään meren tuntumassa.
Tuolilleni ja limulleni löytyi todellista hauskaa hyötykäyttöä, kun päivän nuorimmat, Papu ja Lumi, ottivat ne leikkikäyttöön. Aina tämä tanskalaisen huvipuiston voittaa.

Kuvia on lisää Risingin albumissa


Sitten ihan asian sivusta, Hannan leipoma kakku Jukka Hoon ja Sarin tupareihin on esittelemisen arvoinen. Zum teufel, nam nam.

1 kommentti:

Sari Polvinen kirjoitti...

Sääli kun osui kaksi kaverimuuttoa viikonlopulle eikä päästy mukaan. Mutta Hannan kakusta voin todistaa että se on ylivoimaisesti parhaan makuinen jälkiruoka jota olen koskaan maistanut. Voisin myydä Jukan reseptistä...